Sjekk priser!

Det kan være smart å sammenligne hva du får ut av prisen av en heldagsfotografering opp mot en utvidet bryllupsfotografering. Normalt må du regne med å betale opp mot kr 30.000,- for en heldagsfotografering. Det er mange rimelige fotografer, men sats på de beste! Da må du regne med å måtte betale dette for de mest seriøse. Det ligger nemlig mye arbeid bak en heldagsfotografering.

Hos oss vil du til sammenligning få alt dette for samme pris av en heldagsfotografering: Utvidet fotografering 9.500,-, stort bryllupsalbum 10.600,- takkekort, digitale filer til nettbruk. Veggbilder med rammer.

Bryllupsfoto av Hilde & Robert

Bryllupsbilder av Hilde og Robert ble tatt 2013 i Sarpsborg ved Glomma. Bildene ble tatt i en utvidet bryllupsfotografering på tre timer. Her fikk vi ta mange detaljbilder og stylet lokasjonen.

Vi var også heldige med sollyset denne dagen. Vi fikk lav kveldssol som gjør noe med hele stemningen. Les mer på våre nettsider hvordan vi arbeider med  lys under bryllupsfotograferingen.

Bryllupsbildene til Hilde og Robert er nok et eksempel på hvordan vi arbeider med bryllupsfoto under en utvidet bryllupsfotografering. Fra 2016 har vi modernisert vår bryllupsfotografering – det innebærer blant annet at vi ikke lenger tar heldagsfotografering i bryllup.

Vi setter nå alt fokus inn på brudeparet – det kan du lese mer om her før bildene av Louise & John Arne. Dersom du ønsker fotografering av forberedelsene og festen anbefaler vi å hyre inn en annen fotograf til den jobben – eller hva med å få video av talene.

Flere av bryllupsbildene av Hilde og Robert er blitt premiert i både Laugskonkurransen og Landskonkurransen i Norges Fotografforbund. I videoen til venstre i denne saken kan du se hvordan et album kan bli.

Husk at Haslien Fotografene har spesialisert seg på å hjelpe kunder med produkter etter en fotografering. På vår fotoblogg skriver vi litt om betydningen av å få hjelp med presentasjonen av bildene i etterkant av en fotografering. Vi har eget verksted og er godkjent for printing av fotokunst.