Bryllupsfoto av Louise & John Arne

Her finner du bryllupsbildene av Louise Angelica og John Arne Riise. Haslien Fotografene var bryllupsfotografer for paret som giftet seg i Oslo mai 2014. Bryllupet var heldagsfotografering med bildeopptak fra forberedelsene på hotell The Thief , videre til vielse i Nordberg Kirke med påfølgende fest på hotellet The Thief i Oslo.

Fra 2016 moderniserer Haslien Fotografene bryllupsfotograferingen. Det innebærer blant annet at vi forlater heldags fotografering til fordel for den tradisjonelle bryllupsfotograferingen med en utvidet fotografering på 3 timer. Her setter vi alt fokus inn på brudeparet og jobber mye med positurer – les mer om dette på vår fotoblogg her.

Er det praktisk mulig kan vi også innenfor tiden på tre timer ta bilder under mottakelsen i bryllupslokalet og festlokalet. Se eksempel på det i bryllupet til Sofia & Martin som giftet seg i Torsnes i Fredrikstad sommeren 2015. (Dette paret hadde 1,5 timers fotografering) Dette er detaljer vi drøfter i våre samtaler med brudeparet i god tid før bryllupet – da finner vi altså ut i fellesskap om dette lar seg gjøre rent praktisk å fotografere mer enn selve bryllupsbildene.

I tillegg kan vi også hjelpe dere med fotografering under viselseremonien.