Bryllupsfoto på sydlig breddegrad

Kunne du tenke deg å holde bryllup på sydligere breddegrad? John & Abigail valgte å ha bryllup i El Salvador i Mellom-Amerika. Vi var så heldige at vi fikk fotografere brudeparet på deres store dag.

Se deres bryllupsbilder helt nederst i bloggposten.

Det ble en lang reise hvor vi reiste om New York på veien til bryllupet i El Salvador. På flyplassen ble vi hentet av en egen sjåfør som tok oss med til hotellet som var booket for oss denne uken. Bryllupet ble holdt på en flott resort som lå ved havet, noen mil unna hotellet vi bodde.

For utenom selve bryllupsbildene, fotograferte vi også under vielsen og på bryllupsfesten, men velger her å vise bare bryllupsbildene. De ble tatt på resorten og på stranden rett nedenfor.

El Salvador er et vakkert land, men det er forbundet med fare å bevege seg rundt i landet som regnes som en av verdens farligste land å oppholde seg i. Derfor valgte vi å holde oss strengt til plassen rundt resorten under fotografering. Innenfor de høye murene stod vakter med maskingevær som og passet på oss.

Dyrt å ta med fotograf

Det er vel ingen tvil om at det er en kostbar affære å ta med bryllupsfotograf til sydligere breddegrad. En fotograf har normalt en omsetning på minst 7-8.000 kr pr. dag, da sier det seg selv at det blir kostbart å trekke med seg en fotograf i noen dager.  Også når man tenker på at man skal betale for fotografens reise. Normalt vil den beste løsningen være å få en lokal fotograf til å utføre jobben.

Vi har ved flere tilfeller takket nei til fotografering på sydligere breddegrader fordi vi ser at det vil bli en for høy pris å kreve av våre kunder. Men dersom fotograferingen skjer i perioden oktober til mars er det en stor mulighet for at vi kan kombinere ferie og bryllupsfotografering. Kontakt oss derfor gjerne angående pris på bryllupsfotografering vinterstid.

Normalt legger vi opp til sydenreise senhøsten og vinterhalvåret frem til mars. Allerede i april begynner bryllupssesongen her i landet, som varer til ut i oktober.

Video fra fotograferingen av John & Abigail som giftet seg i El Salvador i Mellom-Amerika./