Bryllupsfoto av Siri & Lars

Bryllupsfoto tatt på Storesand på Hvaler sommeren 2014. Siri og Lars hadde ønske om å ta sine bryllupsfoto på Storesand på Hvaler. De hadde på forhånd gjort noen undersøkelser om hvor de ville bli fotografert og delte sine ideer med oss.

Selv reiste vi også ut for å gjøre sonderinger før bryllupsfotograferingen. Det gjør vi ofte når det er steder vi ikke har fotografert på tidligere. Det gjør oss bedre forberedt på å gjøre en god jobb på bryllupsdagen. Vi var ekstra heldige på selve bryllupsdagen da det var varmt og blikk stille på sjøen, hvilket gjorde rammen enda flottere.

Storesand på Hvaler er en perle. Vi forsøkte å la miljøet danne ramme for bryllupsbildene. For eksempel ble drivved brukt som effekter i fotograferingen. Som man ser hadde Siri også gjort en jobb med å forberede noen effekter til fotograferingen. De små barkbåtene og “Nygift-skiltet” er eksempler på det.

Vi ble selv så begeistret for opplegget til Siri og Lars at vi valgte å sende inn ett av deres bilder til Laugskonkurransen i Østfold Fotograflaug. Noe som skulle vise seg å bli belønnet med premie. Bryllupsfotoet av Siri & Lars var ett av flere foto som gjorde at Marion Haslien ble kåret til årets fotograf i Østfold i 2014. Ekstra stas var det selvsagt at det nettopp var et bryllupsbilde.

I feltet til venstre kan du se en video som viser hvordan vi arbeider med bryllupsfotografering. I videoen er det nettopp Siri & Lars sitt bryllup en del av historien. Til høyere er bryllupsbildet av de to som ble premiert.