Morgengave

Morgengave

Boudoir- og aktbilder er kanskje noe av det mest personlige man kan gi til sin kommende mann. Selv om du ikke benytter oss til bryllupsfoto kan vi hjelpe deg med eksklusiv morgengave.

Du velger selv om du ønsker kun boudoirfoto (undertøysbilde) eller aktfoto (nakenbilde). Se de to ulike kategoriene i våre to gallerier. Dersom du velger boudoirfotografering, kan vi også ta noen bilder som aktfoto.

Hos oss velger du mellom lyse eller mørke boudoirfoto. Se eksempler på lys og mørk boudoir i våre gallerier .

Du kan også få hjelp til å ordne sminke og hår av en profesjonell makeupartist før fotografering. Dette blir foretatt i vårt studio en time før fotostart og må bookes når du bestilt fotografering hos oss.

Anerkjente fotografer

Vi er gjentatte ganger premiert for våre foto innen akt og boudoir og har vært anvendt som foredragsholdere i temaet. I tillegg har vi flere ganger deltatt i utstillinger med våre aktfoto. Les mer om dette på vår fotoblogg her.

Hva bruker de fleste å kjøpe?

Mange velger et album, andre velger papirforstørrelser i lekre rammer. Se videoeksempelet som ligger i denne saken – videoen viser et album som er laget her hos oss. Vi har også egne delikate bokser hvor bilder med passpartout rundt legges ned i.

Hva kan det koste?

Hos oss deler vi prisen i to betalinger. Først betaler man for selve fotograferingen etter at den er utført i studio.  De bildeproduktene som du siden bestiller på visningstimen, de betales når de er ferdig og hentes. Du velger selv hvilken måned du ønsker de ulike produktene klare til henting. Bildeprodukter kan postsendes ved forhåndsbetaling.

Når vi skiller prisene på fotografering og bilder i etterkant er det fordi noen velger album, andre en albumboks med bilder, mens andre igjen velger forstørrelser i rammer. Du bestemmer selv hva du ønsker i etterkant. Vi har et stort utvalg produkter og varianter.

En boudoirfotografering koster kr 2.500,- kr og aktfotografering kr 1.900,-kr.

Eksempelvis koster en albumboks med 10 bilder  kr. 4.800,- kr.

Det betyr at denne løsningen vil koste deg totalt kr 7.300,- kr dersom du velger boudoir. Velger du aktfoto vil det koste deg totalt kr 6.700,-kr. (Priser pr. februar 2018 – Se oppdatert prisliste her.)

Som profesjonelle studiofotografer selger vi aldri høyoppløselige filer for selvprint. Du kan imidlertid få digitale lavoppløselige kopier som egner seg godt til nett. De leveres på minnepenn og er kopier av alle bilder som du har kjøpt på papir, enten de var kjøpt i album eller som forstørrelser. Antallet bilder på minnepenn avhenger altså av antall bilder du har kjøpt på papir, prisen er uansett den samme, 390,- kr.

Studer våre priser og betingelser på våre nettsider her.

Diskresjon

Av og til spør vi våre kundene om vi kan få tillatelse til å publisere bildene, men det er selvsagt frivillig å gi tillatelse eller ikke, og tillatelsen må alltid skje med skriftlig samtykke fra den som er fotografert. Vi har stor forståelse for de som ikke ønsker å gi oss tillatelse.Vi publiserer aldri bilder av våre kunder på internett eller andre steder uten skriftlig samtykke.

Hos oss er det kun kvinnelige fotografer. Ingen av bildene sendes heller ut av våre lokaler for etterbehandling og fremstilling på papir. Det betyr at bildene forblir hos oss. Vi har også egne rutiner for hvordan slike bilder lagres sikkert hos oss.

Mer informasjon

Vi har en egen fotoblogg hvor vi skriver en del om aktfoto og boudoir. Les mer på linkene om de to type fotograferinger:

Som du så litt lenger opp i saken har vi også egne temasider for både boudoir og aktfoto.

Video-eksempel på album

Boudoirfoto

Bildet over viser boudoirfoto tatt i vårt studio.

Bildet under viser aktfoto.

Bildekesempel aktfoto